De gekende bakstanden in onze keuken zijn Bleu, Saignant en à Point. Om kwaliteit en versheid te garanderen werkt ons keukenteam met beperkte voorraad , onze excuses als iets uitverkocht geraakt .
Die Garstufen in unserer Küche sind blau, blutig oder rosig.
Um die Qualität und Frische zu garantieren, arbeiten wir mit begrenzter Vorrat. Es tut uns leid, dass einige Produkte sind somit nicht verfügbar.
Les cuissons connus sont bleu, saignant ou a point.
Pour garantir la qualité et la fraîcheur, nous travaillons avec un stock limité.
Nous sommes désolés que certains produits ne seront pas disponibles.
How do you want your meat cooked? You can choose from rare, medium rare (bloody) or medium (rosé).
To guarantee quality and freshness, we work with a limited stock. We are sorry that possibly some products will not be available.
DRY-AGED SPECIALITIES

Angus beef Ireland
Celtic race, 11 months stray, fed with grass and wild herbs. An important characteristic of this breed is the presence of many fine veins of fat. The meat is aged 4 to 6 weeks in a natural way, which makes it much softer.


Holstein-Friesian
Friesian breed crossed with a Batavian race that is fed with corn and barley. This meat has many arteries of fat tissue, which makes it very juicy and tender. Aged 4 to 6 weeks

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Aberdeen Black Angus (entrecote)
American breed that runs free most of the time and mainly eats what nature offers, such as various grasses and wild herbs. The breed has the characteristic of being quite fat, which makes the meat extremely succulent. This is a Wet-Aged.


Piedmontese
Italian race, from the northwest. Because of the slow growth typical of the breed, there is little fat tissue. The result is dark red meat of superior quality. Piedmontese meat has a narrow thread and is slightly and finely veined with fat. The meat is very tender and therefore has low cholesterol. The aging time is 28 days.
SPÉCIALITÉS DRY-AGED

B
œuf Angus d’Irlande
Race celtique, qui se promène librement pendant 11 mois et est nourrie avec de l'herbe et des herbes sauvages. Une caractéristique importante de cette race est la présence de fines veines de graisse. La viande est âgée de 4 à 6 semaines d'une manière naturelle, ce qui rend beaucoup plus douce.

Holstein-Friesian
Race frisonne croisée avec une race batave, qui est alimentée avec du maïs et de l'orge. Cette viande a de nombreuses artères de graisse, ce qui rend très juteuse et tendre. Âgée de 4 à 6 semaines.


Aberdeen Black Angus (entrecôte)
Race américaine qui généralement court libre et surtout mange ce que la nature offre, tels que d'herbes diverses et d'herbes sauvages. La race a la particularité d'être assez épaisse, de sorte que la viande est extrêmement succulente. Ceci est un Wet-Aged.


Piémontaise
Race italienne, du nord-ouest. A cause de la croissance lente typique de la race, il y a peu de graisse. De sorte il obtient la viande foncée de qualité supérieure. La viande piémontaise a un fil faible et est légèrement veiné de fines matières grasses. La viande est très tendre et est caractérisée par une faible teneur en cholestérol. Âgée de 28 jours.
DRY-AGED SPEZIALITÄTEN

Angus Rind Irland
Keltische Rasse. Läuft 11 Monate frei und wird mit Gras und Wildkräutern gefüttert. Ein wichtiges Merkmal dieser Rasse ist die feinen Äderungen des Fettgewebes. Das Fleisch ist 4 bis 6 Wochen natürlich gereift, wie es viel weicher wird.


Holstein-Friesian
Friesian Rasse gekreuzt mit einer Batavian Rennen, die mit Mais und Gerste eingespeist wird. Dieses Fleisch hat viele Arterien von Fettgewebe, die es sehr saftig und zart macht. Im Alter von 4 bis 6 Wochen.

Aberdeen Black Angus (Entrecote)
Amerikanische Rasse, die im Wesentlichen frei läuft und vor allem essen, was die Natur bietet, wie verschiedene Gräser und Wildkräutern. Die Rasse hat die Eigenschaft ziemlich dick zu sein, so dass das Fleisch ist sehr saftig. Dies ist ein Wet-Aged.


Piemonteser
Italienische Rasse, aus dem Nordwesten . Aufgrund des langsamen Wachstums typisch für die Rasse, gibt es wenig Fett. So wird es dunkel Fleisch von höchster Qualität. Die Piemonteser hat einen schmalen Faden und leicht mit Fett geäderten. Das Fleisch ist sehr zart und hat daher wenig Cholesterin. Die Reifezeit beträgt 28 Tage.
DRY AGED SPECIALITEITEN

Angus beef Ierland
Keltische ras, 11 maanden loslopend, gras en wilde kruiden gevoederd, een belangrijk kenmerk van dit ras is de fijne doormarmering van vetweefsel, 4 tot 6 weken gerijpt op natuurlijke wijze waardoor het vlees malser wordt .


Holstein-friesian
Fries ras dat met een Bataafs ras gekruist werd, groeide uit tot een geweldige melkkoe, gevoederd met mais en gerst, veel marmering van vetweefsel in het vlees waardoor dit vlees enorm sappig en mals is. 4 tot 6 weken gerijpt.

Aberdeen Black Angus (Zesrib)
Amerikaans ras dat enorm veel vrije rondloop kent, eet voornamelijk wat de natuur hem geeft zoals diverse grassoorten en diverse wilde kruiden, heeft de eigenschap om nogal vet te staan, waardoor dit vlees enorm sappig is. Is een WET-AGED


Piëmontees 
Italiaans ras, noord westen. Door de langzame groei wat kenmerkend is voor het ras, is er weinig vetaanzet. Zo krijgen we donkerrood vlees van superieure kwaliteit. De Piëmontese heeft een fijne vleesdraad en is licht dooraderd met fijn vetweefsel. Zo blijft het vlees zeer mals en laag in cholesterolgehalte.  28dagen gerijpt.
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